Geen producten (0)
Geen producten (0)

Caprese DeLuxe


Ingrediënten (2 personen):

  • 2 grote rijpe, biologische tomaten
  • 1 bol verse burrata
  • Olio ‘ROI’ Ex Vergine Monocultivar Taggiasca
  • Groene Pesto alla Genovese
  • Grof zeezout
  • Versgemalen zwarte peper
  • 5 blaadjes verse basilicum

Bereiding

  • Was de tomaten, snijd ze in plakken van zo’n 5 mm dik. Smeer in met pesto en schik ze naast elkaar op een bordje. Scheur de basilicumblaadjes klein en verdeel ze over de tomaten.
  • Leg de bol burrata op de tomaten. Snijd eventueel doormidden, zodat de room er een beetje uitloopt.
  • Besprenkel royaal olijfolie over de tomaten en burrata. 
  • Breng op smaak met grof zeezout en zwarte peper. 

Super simpel, maar o zo lekker! 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.